Opleiding

opleiding_buiten_terras

 
Zoek je een opleiding die je hoofd en je hart schoolt bij wat persoonlijk en professioneel voor jou belangrijk is?
Wil je die scholing ontvangen van een ervaren en internationaal gerenommeerd opleidingsteam?
Wil jij daarbij zelf bepalen hoeveel tijd je per kwartaal aan je opleiding wilt besteden?

Meld je dan aan voor de vijfdaagse cursus ‘Oriëntatie in Psychosynthese’. In de afgelopen dertig jaar heeft nog nooit een deelnemer spijt gehad van deelname aan deze cursus. Lees wat enkelen van hen over hun ervaring met deze cursus schrijven.

Wij hebben 30 jaar ervaring met psychosynthese onderwijs
.

De opleiding psychosynthese aan het Instituut voor Psychosynthese is een geïntegreerd geheel van theorie, praktijk, supervisie en individuele begeleiding. Het programma is het product van 30 jaar opleidingservaring met psychosynthese in binnen- en buitenland. Als je dat wilt kun je na de cursus ‘Oriëntatie Psychosynthese’ deelnemen aan een initiële leerperiode van anderhalf jaar. Als je psychosynthese ook beroepsmatig wilt leren toepassen kun je daarna deelnemen aan een professionele leerperiode van tweeënhalf jaar.

Je kunt jaarlijks in april en oktober aan de initiële leerperiode van de opleiding beginnen. Je kunt per kwartaal je opleiding staken of onderbreken.

Ben je geïnteresseerd?

Meld je dan aan of neem contact met ons op.
 Heb je ervaring met psychosynthese of vergelijkbaar onderwijs en behoefte aan een gedegen verdere opleiding?
 Kom dan eens met ons praten. Wellicht kunnen we gezamenlijk een onderwijsprogramma samenstellen dat is afgestemd op door jou reeds verworven competenties.
Bel ons op 035 622 48 72 of stuur een e-mail naar info@psychosynthese.nl.

Delen