Psychosynthese kwesties in de praktijk

Zaterdag door Diederik van Rossum.

De ‘psychosynthese kwesties’ van Diederik van Rossum in de nieuwsbrieven van het Instituut voor Psychosynthese zijn de afgelopen jaren door veel mensen met interesse gelezen.
In zijn kwesties richt Diederik de aandacht op actuele of juist alledaagse gebeurtenissen en plaatst deze in het perspectief van psychosynthese. Hij werpt een nieuw licht op het onderwerp in kwestie, toont het bijzondere in het gemiddelde en laat de invloed van toevalligheden en in zichzelf onbegrijpelijke ervaringen zien. Dit levert verrassende inzichten op en maakt alles waar Diederik zijn blik op richt potentieel tot een psychosynthese kwestie.

Tijdens deze zaterdag zal Diederik met de deelnemers het vermogen praktiseren om van gewone en bijzondere gebeurtenissen psychosynthese kwesties te maken. Hij zal je dan weer eens op het ene been en dan weer eens op het andere been zetten en soms ook verleiden tot lopen.
Opvattingen over de wereld en jezelf worden herzien, de verbeelding wordt geactiveerd en je hart raakt in beroering. Je zult merken dat je niet alleen het onderwerp in kwestie, maar ook de wereld om je heen op een andere wijze beziet. Wat bekend leek, schijnt dan plotseling nieuw en een onderzoek waard.

Het doel van deze dag is om de deelnemers de bewegelijkheid van denken aan te leren die een vrije en zinvolle omgang bevordert met kwesties in hun leven en werk. Elke deelnemer die dat wil, kan kwesties voorleggen.

Voor wie
De zaterdag is voor iedereen toegankelijk. Als je wilt deelnemen kan enige ervaring met psychosynthese behulpzaam zijn. Ditzelfde geldt voor de afwezigheid van enige ervaring met psychosynthese. Ter inspiratie wordt geïnteresseerden aangeraden om kennis te nemen van de door Diederik geschreven psychosynthese kwesties.

Datum
Zaterdag 3 juni 2017 van 9.30 tot 17.00 uur.

Kosten
De kosten voor deelname bedragen € 295,-
inclusief zaalhuur, koffie/thee en een uitgebreid lunchbuffet.

Contact
Voor nadere informatie kun je contact opnemen met Diederik van Rossum.
Telefoon: 035 622 48 72
E-mail: jdvanrossum@psychosynthese.nl

Over dit programma

DocentDiederik van Rossum
Startdatum3 juni 2017 09:30
Einddatum3 juni 2017 17:00
LocatieWoudschoten
AdresWoudenbergseweg 54, 3707 HX Zeist
OmschrijvingInteractieve zaterdag

  Printen

Delen