Cursussen

Aan_het_diner

“Education is what happens between teachers and learners,
and if that isn’t happening, then there is no education going on.”
Sir Ken Robinson in a Ted talk

Bij het Instituut voor Psychosynthese kun je je inschrijven voor op zichzelf staande cursussen van wisselende duur. Er is een divers aanbod variërend van korte cursussen zoals themadagen en -weekenden, vier of vijfdaagse cursussen of cursussen van drie maanden. Het is ook mogelijk om een opleiding psychosynthese te volgen, ga voor meer informatie hierover naar Opleiding.

We willen en kunnen bereiken en voltooien wat we als noodzaak in ons leven aanvoelen. Maar zijn we bereid ons in te spannen om te leren wat daarvoor nodig is? Het vermogen om te leren is misschien wel het meest onbegrepen en onbenutte talent waarover een mens beschikt. Dit talent wordt binnen het Instituut op vele manieren aangewakkerd en gestimuleerd.

Hierbij maken we gebruik van inhoudelijk en ervaringsgericht leren. Inhoudelijk leren is gericht op overdracht van kennis met toename daarvan als leerresultaat. Ervaringsgericht leren is gericht op gezamenlijk onderzoek van individuele ervaringen met verdieping van inzicht als leerresultaat. De cursussen aan het Instituut bevorderen de bewustwording en verfijning van beide leervormen.

Ben je benieuwd welke cursussen binnenkort van start gaan? Ga dan naar het Cursusoverzicht.

Wij helpen en adviseren je graag als je overweegt deel te nemen aan één van onze activiteiten.
Bel ons gerust op 035 622 48 72 of stuur een e-mail naar info@psychosynthese.nl.

Delen